Informatie paintball sessie

Ons pop up paintball terrein is voor iedereen: vriendengroepen, jeugdbewegingen, teambuildings, families, bedrijven, toeristen, rusthuizen, ... Doch zijn er een aantal zaken waar rekening mee dient gehouden te worden!

Leeftijd

Paintballen mag vanaf 14 jaar, mits aanwezigheid van een volwassen begeleid(st)er. Jonger dan 14? Check onze kinderpaintball!

Aantal

Alleen paintballen is uiteraard niet mogelijk. Vanaf 8 personen is het mogelijk om te reserveren. Tot 10 personen betaal je de prijs voor 10 personen ongeacht het aantal, vanaf 10 personen betaal je per persoon

Tijdstip

Elke dag mogelijk, vanaf 1 mei tot 31 juli 2018!

paintball brugge

SESSIE 1    09H00 - 12H00 |     SESSIE 2    13H00 - 16H00     |     SESSIE 3    17H00 - 20H00


Prijzen

PAINTBALL   INFO

Headshot

30 € / persoon

Tippmann Custom 98 marker
paintball masker & katoen overall
3 terreinen voor 3 uur
200 startkogels per persoon

KINDERPAINTBALL   INFO

Monsterkill

40 € / persoon

Tippmann Custom 98 marker
paintball masker & katoen overall
3 terreinen voor 3 uur
400 startkogels per persoon

ARCHERY TAG   info

Humiliation

50 € / persoon

Tippmann Custom 98 marker
paintball masker & katoen overall
3 terreinen voor 3 uur
600 startkogels per persoon


Hoe gaat dit in z'n werk?

RESERVEREN

Je maakt op voorhand via mail of telefonisch een reservatie & ontvangt een reservatieformulier. Een voorschot van 150 € wordt gevraagd om jouw sessie te bevestigen. Het restbedrag wordt ter plaatse cash afgerekend (geen bancontact!).

AANMELDEN

Wees een kwartier voor aanvang van jouw sessie aanwezig op het terrein! Zo is er tijd genoeg om iedereen te briefen. Laatkomers kunnen pas gebrieft worden wanneer de groep pauzeert, kom dus zeker op tijd!

MEE TE BRENGEN

Identiteitskaart, kleren die vuil mogen worden & stevig schoeisel (botinnen bv.). We spelen immers niet op een pas gezaaid voetbalterrein maar op een ruw terrein. Eigen paintballmateriaal & kogels zijn uiteraard niet toegestaan!

MATERIAAL

Elke speler ontvangt een paintballmasker, een paintball marker (de beroemde Tippmann 98), een katoenen overall & paints.